Vi kan sköta er Hyresavisering! Nu även åt Bostadsrättsföreningar

Hur många timmar tar hyresavisering, kontraktskrivande m m för er varje månad? Fyller ni i avierna för hand, eller använder ni en mall i ett ordbehandlingsprogram? Använder ni er av ert ekonomiprogram, och tycker det är krångligt och tar mycket tid när ni ska avisera. Har ni lejt bort aviseringen och betalar dyrt för det?

Då kan HYRIT erbjuda sig att sköta er hyresavisering samt kontraktskrivande till en mycket rimlig kostnad.

Vi skapar de avier ni behöver och skickar ut dessa direkt till era medlemmar/hyresgäster. Ni får en aviseringslista per månad så ni enkelt kan bocka av vilka som betalat. Vi kan även skicka ut betalningspåminnelser samt skapa de rapporter som ni behöver i verksamheten ex vis underlag inför hyresförhandlingarna. För all hantering använder vi vårt egenutvecklad program Hyrit Hyra.

Paket för bostadsrättföreningar

Vi kan nu även erbjuda avisering för BRF föreningar i ett antal paket.

Paket 1 Avisering, Överlåtelser samt kontrolluppgifter

I detta paket ingår:

 • Avisering åt era medlemmar/hyresgäster fyra gånger per år.
 • Aviseringslista månadsvis så ni själva kan stämma av vem som betalt.
 • Medlemsföretckning skickas årligen och aktuell lista kan erhållas vid begäran.
 • Kontrolluppgifter på förmögenhets värde(KU56) samt kontrolluppgifter på gjorda överlåtelser under året(KU55) skickas årligen till medlemmarna samt Skatteverket.

 • Pris från 2990 kr per år.

  Paket 2, Paket 1 + betalningsövervakning

  I detta paket ingår även att vi automatiskt skickar ut påminnelser till medlemmar/hyresgäster som ej betalat sina avgifter/hyror i tid.
  Ni inom föreningen behöver ej ta denna konflikt själva utan detta sköter vi åt er. För att kunna ta del av denna tjänst måste vi få en viss tillgång till era konton och fullmakter för detta ordnas.
  Pris 2000 kr extra per år

  Till ovanstående paket tillkommer startavgift för att komma igång.

  Vi kan även sköta valfria delar av er ekonimi som årsredovisningar och löpande ekonomiska åtgärder som löne utbetalningar m m. Hör av er till Roger(070-606 53 52) eller Erik (070-326 29 97) så återkommer vi med en offert vad det skulle kosta er att vi sköter er ekonomi.

  Ni kan även göra en intressanmälan om att vi hjälper er med hyresavisering här


  Blidvägen 302 , 976 32 Luleå    telefon 0920-890 90                                    info@hyrit.se